Načini plačila

Spletna trgovina Čokoladnica Olimje omogoča naslednje načine plačila:

1. z gotovino ob prevzemu
Za plačilo ob prevzemu poskrbi dostavna služba, ki vam dostavi izdelek, vi pa njim plačate v gotovini

2. nakazilom na račun upravitelja Čokoladnica Olimje – Syncerus d.o.o. (po ponudbi/predračunu),
Po prejemu vašega naročila vam bomo poslali predračun. Naročilo bo čakalo na vaše plačilo 3 dni, nato bo umaknjeno iz čakalne vrste. Pri plačilih uporabite naslednje podatke :

Syncerus d.o.o.
Olimje 61
SI-3254 Podčetrtek
IBAN: SI56243009003906830 (TrR št.: SI56 2430 0900 3906 830)
BIC: KREKSI22 – Raiffeisen banka d.d.,Zagrebška cesta 76, 2000 Maribor Slovenija

V sklicu obvezno navedite številko predračuna, tako bomo lažje in hitreje pravilno knjižili in aktivirali vaše naročilo.

3. PayPalom.

Plačilo s sistemom PayPal se izvaja indentifikacija direktno na njihovem strežniku.

Nobenih podatkov o transakciji se ne hrani na strežniku Čokoladnica Olimje.

Izdaja računa

Čokoladnica Olimje po dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca. V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu prejme kupec natisnjen račun za nakupljene artikle ob njihovem prevzemu. Račun se tudi priloži k vsebini naročenega blaga.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj račun).