V Čokoladnici Olimje smo se usmerili tudi na male čokoladice po zamisli naročnika. 6-gramske in 3-gramske čokoladice lahko zavijemo kot klasične čokolade – najprej v folijo in nato v ovojni papir, na katerem je natisnjeno sporočilo. Ali pa vam čokoladice zavijamo po meri. Možnosti je nešteto – od ovojnega papirja do oblike in okusov.

Naročila razvrščamo na preprosta in zahtevna. Za preprosta naročila imamo že vnaprej izdelan kalup, v katerega vlivamo čokolado, ter na voljo primerno embalažo. Za zahtevno naročila pa moramo izdelati novo orodje za embalažo, kakor tudi nov kalup.

3 g čokoladice

3-gramske čokoladice so primerne za dobrodošlico, reklamo in kratka sporočila. Damo jih v posodo in posodo postavimo na mizo. Lahko jih postrežemo h kavi ali pa z njimi obdarujemo stranke na sejmu. Na voljo so tri vrste čokolade, in sicer mlečna, temna in bela. Čokoladice so zavite dvakrat: v zlato ali srebrno folijo in v ovojni papir, na katerem je natisnjen vzorec po zamisli naročnika. Ovojni papir je lahko večbarven ali enobarven. Rok za izdelavo je približno 14 dni od potrditve zamisli. Najmanjša količina je 1000 kosov.

6 g čokoladice

6-gramske čokoladice so primerne za dobrodošlico, promocijo kraja ali izdelka, za kratka sporočila na sejni ali tajničini mizi v podjetju, kakor tudi za obdarovanje obiskovalcev na sejmu. Na voljo so tri vrste čokolade, in sicer mlečna, temna in bela. Čokoladice so zavite dvakrat: v zlato ali srebrno folijo in v ovojni papir, na katerem je natisnjen vzorec po zamisli naročnika. Ovojni papir je lahko večbarven, enobarven ali potiskan s toplim tiskom. Rok za izdelavo je približno 14 dni od potrditve zamisli, najmanjša količina je 1000 kosov.

Ročno zavite

Nudimo tudi ročno zavite čokolade v škatlicah. Vsaka stranka lahko sama izbere obliko čokolade in način zavijanja. Lahko se odloči tudi za obstoječo škatlico, ki jo dopolni s svojo zamislijo. Čokoladice so primerne za vsak dogodek, sprejem, promocijo, za hotele … To je izdelek, ki je narejen po želji naročnika. Na voljo je več vrst čokolade, in sicer mlečna, temna in bela z dodanimi lešnik, mandlji, sivko, rožmarinom, solnim cvetom, poprom, čilijem itn. Embalaža je lahko enobarvna, večbarvna in potiskana s toplim ali slepim tiskom. Rok za izdelavo in količina sta odvisna od zahtevnosti naročila. Preprosto naročilo lahko izpolnimo v 14 dneh. Za zahtevno naročilo pa potrebujemo en do tri mesece.