Vsa proizvodnja se nahaja v Olimju, kjer izdelujemo različne čokoladne izdelke. Delo opravljamo ročno, kar pomeni, da vsak izdelek – čokolada v tablici, pralineji, tartufi, griotti, oblito sadje, dražeji, obdelamo vsaj štirikrat. Prvič, ko se čokolada vlije, drugič, ko se čokolada strdi in je treba vstaviti polnilo. Tretjič, ko čokolado zapremo, in četrtič, ko jo okrasimo. Delo s čokolado je zelo zahtevno in za končni rezultat je potrebno veliko potrpežljivosti.
Kot smo že omenili, v naši proizvodnji nastajajo
- Dražeje
- Griottes
Pri pripravi čokolade uporabljamo kakavovo maslo kot maščobo za čokolado. Ne uporabljamo masla, rastlinskih maščob ali drugih nadomestkov. Zato imajo naši izdelki vsaj petmesečni rok uporabnosti. Ko uživate v naši čokoladi, čutite, da je pripravljena izključno iz sestavin, ki so za čokolado prave.
Vsako leto razvijemo nekaj novih okusov in jih ponudimo našim kupcem v naših butikih. Za nas je najlepši del postopka razvijanje novih okusov in trenutek, ko jih poskusimo – ko izvabimo iz sebe vso igrivost in domišljijo.