Za izdelovanje čokoladnih figur, moramo imeti kalup modela ter stroj, kjer se kalupi obračajo. V tem trenutku imamo naslednje kalupe:
- Slon
- Medvedek
- Srnico
- Dinozaver
- Velikonočno jajce
- Velikonočni Zjec
- Oprsje
- Martinov lulček

Čokoladne figure se lahko naredijo z mlečno, temno in belo čokolado. Zaradi narave trhlosti čokolade ne pošiljamo po pošti, zato nekatere čokoladne figure lahko kupite samo v naših butikih.

Sestavina naših čokolad:

Temna čokolada vsebuje : kakavovo maso, sladkor, emulgator lecitin (E322), naravni enaka aroma vanilin. Minimalna količina kakavovih delcev je 74%

Mlečna čokolada vsebuje : sladkor, mleko v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, emulgator lecitin (E322), naravni enaka aroma vanilin, mlečne maščobe min. 4.5%. Minimalna količina kakavovih delcev je 38%.

Bela čokolada : sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, emulgator lecitin (E322), naravni enaka aroma vanilin, mlečne maščobe min. 4,5%. Minimalna količina kakavovih delcev je 38%.

V naših čokolad ni rastlinske maščobe. Narejena je iz osnovnih sestavin, ki so potrebna za izdelavo čokolade