Oblito sadje se oblije najlepše z oblivalko. To je stroj kjer se naredi čokoladna zavesa. Na takoči trak se položi suho sadje, ker ta potuje proti čokoladni zavesi. Ob izstopu iz čokoladni zavesi, je suho sadje oblit z čokolado. Oblijemo lahko vse vrste sadja. Na trgu se dobi ogromno vrst sadja, vendar smo zelo pazljivi, da dobimo najboljše, kar se premore.

Suho sadje, ki ga oblivamo
- Fige
- Marelica
- Datelji
- Kandirana pomaranča
- Suhi ananas
- Sliva
- Papaja
- Mango

Oblito sadje se lahko naredi v vseh odtenkih čokolade mlečna, bela in temna čokolada.

Sestavina naših čokolad:

Temna čokolada vsebuje : kakavovo maso, sladkor, emulgator lecitin (E322), naravni enaka aroma vanilin. Minimalna količina kakavovih delcev je 74%

Mlečna čokolada vsebuje : sladkor, mleko v prahu, kakavovo maslo, kakavova masa, emulgator lecitin (E322), naravni enaka aroma vanilin, mlečne maščobe min. 4.5%. Minimalna količina kakavovih delcev je 38%.

Bela čokolada : sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, emulgator lecitin (E322), naravni enaka aroma vanilin, mlečne maščobe min. 4,5%. Minimalna količina kakavovih delcev je 38%.

V naših čokolad ni rastlinske maščobe. Narejena je iz osnovnih sestavin, ki so potrebna za izdelavo čokolade